Technische innovatie en bijbehorende uitdagingen

In de afgelopen drie decennia zijn onze opvattingen, ons gedrag en onze houding ingrijpend veranderd door het versnelde tempo van de technologische ontwikkelingen - van de introductie van de eerste IBM-laptop in 1986 tot de nieuwe bewegingsgevoelige technologie waarmee we onze computers kunnen besturen in 2016. Computer Futures werkt samen met toonaangevende bedrijven en hoogopgeleid talent verspreid over de hele wereld en we tonen keer op keer aan dat we als geen ander in staat zijn om op deze veranderingen in te spelen.

Of het nu gaat om het tekort aan digitale vaardigheden, het 'Internet of Things', mobiliteit of cyber security, bedrijven staan voortdurend onder druk om hun bedrijfsmiddelen te beschermen en zich te verzekeren van het toptalent dat ze nodig hebben om hun digitale visie verder te ontwikkelen en de groei van hun bedrijf te stimuleren. Computer Futures viert inmiddels zijn dertigste verjaardag. In het kader van onze #CF30-actie zullen we uitgebreid stilstaan bij het veranderende technologische marktlandschap en de gevolgen hiervan voor onze klanten.
 
In de komende 12 maanden nemen we de technologische ontwikkelingen - en de richting die deze ontwikkelingen op gaan - nader onder de loep en onderzoeken we welke uitdagingen onze klanten en kandidaten op dit gebied ervaren. Bovendien gaan we op zoek naar oplossingen, patronen en trends die ons houvast kunnen bieden in ons streven naar een innovatieve toekomst waarin digitale technologie centraal staat.  
 
Ter gelegenheid van ons 30-jarig jubileum hebben we iedereen binnen ons team, van San Francisco tot Tokio, gevraagd om iets te vertellen over een specifieke uitdaging voor het vinden van technisch talent binnen hun markt. Daarnaast hebben we met klanten en partners binnen ons netwerk gesproken over de uitdagingen waar ze momenteel voor staan en wat hun verwachtingen zijn voor de toekomst.

Om op de hoogte te blijven van onze laatste updates, kunt u ons volgen op Twitter, Facebook, LinkedIn of Xing.

Kalpesh Baxi
Computer Futures