Zorg & ICT vakbeurs

20 maart 2017 – De recruitment consultants van Computer Futures Healthcare waren aanwezig bij de jaarlijkse vakbeurs Zorg & ICT.

Zorg & ICT is hét kennisplatform voor mensgerichte zorginnovatie. De vakbeurs wordt jaarlijks georganiseerd en is geschikt voor alle professionals die werkzaam zijn in de zorgsector. Computer Futures Healthcare had een eigen stand op het evenement: het was een perfecte manier voor onze consultants om nieuwe en bestaande contacten te ontmoeten.

Patiënt als partner

Dit jaar had de Zorg & ICT vakbeurs het thema ‘de patiënt als partner’. De aanwezigen bestonden voornamelijk uit studenten, zorgprofessionals en managers die actief zijn in healthcare. Ook zijn er verschillende bij Computer Futures bekende contacten naar de vakbeurs gekomen met het doel om de recruitment consultants van Computer Futures Healthcare eens in real-life te ontmoeten.

Wat vonden de aanwezigen ervan?

De aanwezigen hadden verschillende redenen om de beurs te bezoeken. Zo zijn er een aantal contacten van Computer Futures speciaal naar de beurs gekomen om ons te ontmoeten en andere professionals hadden het doel hun kennis bij te spijkeren wat betreft relevante innovaties.

Een manager bij een grote zorginstantie: “Ik kom al zo’n tien jaar op de beurs. Ik ken veel mensen hier en daarom is het een goede manier om mijn netwerk bij te houden. Ook vind ik het interessant om te zien met welke innovaties de zorgsector te maken heeft en krijgt.”

Ook een ander contact van Computer Futures Healthcare geeft aan dat zijn belangrijkste motivatie het bijhouden van zijn netwerk is: “De Zorg & ICT vakbeurs is een uitstekende manier om mijn netwerk up-to-date te houden. Het is alleen geen evenement waar je langer dan twee uur aanwezig bent wanneer je geen seminars bezoekt.”