Computer Futures’ Allan is Recruiter van het Jaar 2018

We hebben het gedaan, hoor! Tijdens de uitreiking van de Freelance.nl Recruiter Awards op 19 april 2018 ging onze consultant Allan Nunes Messias er met de eerste prijs vandoor in de categorie Operations & Projectmanagement. Gefeliciteerd, Allan!

De reden dat de vakjury Allan uitkoos tot winnaar in zijn categorie, was vanwege zijn onderscheidende kennissessies. “Waar wij erg van onder de indruk waren, was de kennissessies die je organiseert. Kennissessies die je ook wederkerig maakt. De freelancers mogen daar een bijdrage aan leveren ten behoeve van klanten, zodat iedereen daar beter van wordt”, aldus Margreet Drijvers, die Allan de award overhandigde.

Natuurlijk sprak Allan een paar woorden waarin hij liet blijken dat hij de onderscheiding vooral zag als bevestiging van zijn kijk en toekomstvisie op recruitment.  

Benieuwd naar wat die visie precies inhoudt? Lees het interview met Allan nog eens terug.