Twee prijzen voor Computer Futures op de Recruiter Awards 2019!!

Feest bij Computer Futures! Tijdens de Recruiter of the Year Awards van Freelance.nl werden liefst twee prijzen mee naar huis genomen. Onze Allan mocht zich voor de tweede keer op rij de beste recruiter noemen, terwijl wij zelf met de prijs voor beste bureau voor Operations & (Agile) Projectmanagement aan de haal gingen.

Applaus voor team Agile

Vorig jaar maakte Computer Futures voor de eerste keer kennis met de Recruiter of the Year Awards. Op een feestelijke avond sleepte onze collega Allan de prijs voor beste recruiter in de wacht. Gisteren, woensdag 17 april, werden alle verwachtingen overtroffen en proefde Computer Futures zelfs tweemaal de zoete smaak van een overwinning!

 

Computer Futures werd verkozen tot beste recruitmentbureau in de categorie Operations & (Agile) Projectmanagement. De jury was positief over de werksnelheid en transparantie en reageerde enthousiast op onze Contractor Profiling App, waarmee we inzichten in de samenwerking tussen organisatie en freelancer gestructureerd vastleggen in de vorm van data. Zo kunnen we onderbouwd advies geven over hoe de samenwerking verder geoptimaliseerd kan worden.

In dezelfde categorie ging Allan er - voor de tweede keer op rij dus - met de prijs voor de beste recruiter vandoor. Zijn informatieve kennissessies - met het organiseren van het eerste OKR forum in Nederland als absoluut hoogtepunt - bezorgden Allan wederom de felbegeerde award.

Team Agile en Allan – GEFELICITEERD!

Ben je benieuwd naar ons Agile-team? Hier kun je een kijkje nemen!